Kisakirje

Jaa

Tervetuloa kisaamaan Kitka ry:n kisoihin!

Kisapaikka

Kitka ry:n kisat pidetään Koirakeskus Naalialan (Haukkuvaara) hallissa, osoite Tikkutehtaantie 63 B, 40800 Vaajakoski. Ajo-ohjeet, pysäköintiohjeet ja tarkemmat tiedot hallista löydät Koirakeskus Naalialan sivuilta sekä alla olevaan kuvaan on merkitty kisaajien pysäköinti P-merkinnällä.

Halliin tullaan sisään kauemmasta ovesta ja poistutaan lähempänä parkkipaikoja olevasta ovesta. Ilmoittautuminen sijaitsee sisäänkäynnin lähellä. Huomaathan, että hallissa on sotkusakko 20€. Ulkoilutathan koirasi sille varatulla alueella, löydät ohjeet säännöistä.

Linkki ajo-ohje videoon.

Häkkialue

Hallissa on sisäänkäynnin luona häkkialue, jossa on hallin omia häkkejä. Koska tila on rajallinen toivomme, että omat häkit sijoitetaan hallihäkkien päälle tai sisään. Ethän varaa turhaan häkkiä tai tilaa, jos et sitä käytä. Muistathan desinfioida häkin aina ennen ja jälkeen käytön. Huomioithan myös muut kanssakisaajat ja toimihenkilöt ja huolehdit, ettei koirasi hauku.

Muuta huomioitavaa

Otathan mukaan koirasi rekisterikirjan / omistajatodistuksen (x-rotuiset), rokotustodistuksen, lisenssikorttisi tai lisenssin maksukuitin sekä kilpailukirjan. Jos maksoit osallistumisesi lahjakortilla tai liikuntasetelillä, muistathan tuoda lahjakortin / liikuntasetelin tai sen kuitin ilmoittautumiseen.

Agilitykisoissa mittaustodistus (erillinen todistuspaperi tai kilpailukirjaan vahvistettu lopullinen
mittaustulos) on oltava kaikilla kilpailevilla koirilla. Ensimmäistä kertaa agilityssä starttaavien koirakoiden tulee ilmoittautua mittaukseen forms-kaavakkeella. Linkki ilmoittautumiseen kisasivulla. Myös mittausmaksu tulee suorittaa SuomiSportissa etukäteen. Ohje mittausmaksun maksamiseen (linkki). Lähetäthän kuitin mittausmaksusta sähköpostitse toimisto@kitkary.fi. Olet tervetullut mittaukseen, mikäli Kitka ei muuta ilmoita. Tarkistathan mittauksen alkamisajan kisojen aikataulusta.

Ilmoittauduthan kilpailupaikalla viimeistään puoli tuntia ennen oman luokkasi alkamisaikaa. Mikäli kisaat ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu vähintään 45 minuuttia ennen luokkasi alkua. Ilmoittautuminen avataan tuntia ennen ensimmäistä rataantutustumista. Rataantutustumista voidaan aikaistaa alkavaksi edellisen kisan jälkeen heti, poislukien mikäli aikatauluissa on jokin tietty kellonaika ilmoitettu aikaisimmaksi mahdolliseksi alkamisajaksi.

Kisapaikalla ei ole erillistä palkintojenjakoa vaan voit noutaa voittamasi palkinnon palkintojenjakoalueelta. Mikäli luokassa on viisi tai alle osallistujaa vain voittaja palkitaan Kitkan lahjakortilla. Lahjakortti löytyy kisakirjan välistä.

Ennen kisapäivää tiedustelut ja poisjäännit sähköpostitse toimisto@kitkary.fi.
Kisapäivänä puhelimitse 045 7834 8271

Lisätietoa poisjäänneistä ja kisamaksuista

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Yhdistys