Hoopersin valkkaryhmä

Jaa

Hoopersin valmennusryhmät on tarkoitettu aktiivisille hoopersharrastajille, jotka haluavat treenata säännöllisesti, kouluttautua ja kilpailla tai tähtäävät kilpailuihin. Ryhmien koulutus järjestetään yhteistyössä Haukkuvaaran valmentajien kanssa. Muistathan, ettei seurapaikkaa voi myydä eteenpäin, mutta sen voin antaa/vaihtaa toisen seurapaikalla treenaavan kanssa.

Valkkaryhmään kuuluu:

  • Ohjatut treenit kerran viikossa
    Valkkaryhmäläisillä on ohjattu treeni kerran viikossa. Treeniaika 1-1,5 h ja yhteen ryhmään mahtuu 4-6 koirakkoa. Ryhmäkoko voi vaihdella hieman suhteessa samalla ajankäytöllä.
  • Vapaakortti Haukkuvaaraan
    Kaikilla valkkaryhmäläisillä on vapaakortti Haukkuvaaraan.
  • Ulkopuoliset valmennukset
    Yhdistys järjestää ulkopuolisten valmentajien koulutuksia. Valkkaryhmäläisillä on etusija osallistua näihin koulutuksiin ja heiltä toivotaan aktiivista asennetta näihin valmennuksiin koko kauden osalta.

Haku valkkaryhmiin:
Valkkaryhmään haetaan koko kaudeksi kerrallaan. Yksi kausi kestää 4 kuukautta.
Valmennusryhmäpaikan hinta on 69 €/kk.

Huom! Valkkaryhmään hakevien pitää olla Kitka ry:n jäseniä (varsinainen tai juniorijäsen) ja valkkaryhmäläisillä pitää olla talkoopisteet kunnossa aina seuraavalle kaudelle haettaessa. Muistathan myös tarkistaa, että sinulla on lisenssi!

Valmennusryhmien treeniajat sovitaan valmentajan kanssa. Kerro mahdolliset aikataulurajoitteet ja toiveet hakemuksen yhteydessä.

Vuoden 2024 hakuajat päättyvät kuukautta ennen alkavaa treenijaksoa.

Kuva Markus Vaajala

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Yhdistys