Agilityn valkkaryhmä

Jaa

Harrasta Kitkan agilityn valmennusryhmissä!

Agilityn valmennusryhmät on tarkoitettu aktiivisille agilityharrastajille, jotka haluavat treenata säännöllisesti, kouluttautua ja kilpailla tai tähtäävät kilpailuihin. Ryhmien koulutus järjestetään yhteistyössä Haukkuvaaran valmentajien kanssa. Muistathan, ettei seurapaikkaa voi myydä eteenpäin, mutta sen voin antaa/vaihtaa toisen seurapaikalla treenaavan kanssa.

Valkkaryhmään kuuluu:

  • Ohjatut treenit kerran viikossa
    Valkkaryhmäläisillä on ohjattu agilyharjoitus kerran viikossa. Treeniaika 1-1,5 h ja yhteen ryhmään mahtuu 4-6 koirakkoa. Ryhmäkoko voi vaihdella hieman suhteessa samalla ajankäytöllä.
  • Vapaakortti Haukkuvaaraan
    Kaikilla valkkaryhmäläisillä on vapaakortti Haukkuvaaraan.
  • Ulkopuoliset valmennukset
    Yhdistys järjestää ulkopuolisten valmentajien koulutuksia 4-8 kertaa vuodessa. Valkkaryhmäläisillä on etusija osallistua näihin koulutuksiin ja heiltä toivotaan aktiivista asennetta näihin valmennuksiin koko kauden osalta.

Haku valkkaryhmiin:
Valkkaryhmään haetaan koko kaudeksi kerrallaan. Yksi kausi kestää 4 kuukautta.
Valmennusryhmäpaikan hinta on 69 €/kk.

Huom! Valkkaryhmään hakevien pitää olla Kitka ry:n jäseniä (varsinainen tai juniorijäsen) ja valkkaryhmäläisillä pitää olla talkoopisteet kunnossa aina seuraavalle kaudelle haettaessa. Muistathan myös tarkistaa, että sinulla on lisenssi!


Valmennusryhmien treeniajat sovitaan valmentajan kanssa. Kerro mahdolliset aikataulurajoitteet ja toiveet hakemuksen yhteydessä.

Vuoden 2024 hakuajat:

TreenikausiHakuaika päättyyTalkoopisteiden keräysaika kys. jaksolle
Kevätkausi (maalis-kesä)18.2.2024marraskuu – helmikuu
Syyskausi (heinä-loka)31.5.2024helmikuu – toukokuu
Talvikausi (marras-helmi)30.9.2024kesäkuu – syyskuu

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Yhdistys